Selena gomez skippar sin "purity ring" för bieber

Selena skippar oskuldsringen för Justin

Justin Bieber
, 16, och Selena Gomez, 18, fångades på bild när de kysstes ombord på en lyxyacht i Karibien och i samma sekund blev Selena föremål för mängder av unga tjejers avund och, i somliga fall, ilska.

 

Efter att bilderna läckt ut på nätet mottog Selena dödshot på Twitter frånJustins beundrarinnor, men det är inte bara Bieber-fans som bekymrar sig över romansen. Även Selenas föräldrar uppges vara förkrossade eftersom dottern har tagit av sig sin ”purity ring” sedan romansens början.

Enligt National Enquirer har ringen – som ska vara en symbol för Selenas beslut att låta bli sex före äktenskapet – nu försvunnit från sångerskans finger.

— Selena fick ringen när hon var tolv år och tog aldrig av den. Men när det började hetta till med Justin så använde hon den mindre och mindre, säger en insider till veckotidningen.

Enligt källan har Selenas föräldrar ingenting emot Justin som person, men de är rädda att förhållandet ska utvecklas till något annat än en oskyldig tonårsflirt.

— Selenas föräldrar älskar Justin, men de är väldigt konservativa. De skulle bli helt förstörda om hon gjorde något som hon senare kommer att ångra.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0